Viernes, 22 de Septiembre de 2023

Otras localidades

Una Idea amb futur

'Feliços anys 20', 'Accent Ober't i 'Petit Indi', són els guanyadors de la primera edició d’Ide@Ràdio. L'alta participació, sobretot d'autors joves, el jurat ho interpreta com un signe de “bona salut de la ràdio actual”

Moment en el que 'Accent obert', un dels guanyadors, defensa el seu projecte davant el jurat d'Ide@Radio

Un mirada intel·ligent sobre com es viu als vint anys Feliços anys 20, un programa entretingut i reptador sobre la llegua catalana Accent obert i una infreqüent manera de parlar sobre la maternitat i la paternitat Petit Indi, són els tres guanyadors de la primera edició d’Ide@Ràdio, que ambiciona convertir-se en la factoria catalana de nous formats radiofònics.

'Feliços anys 20', un dels projectes guanyadors

El jurat presidit per Josep Maria Martí i format per Marta Delcor, Ramon Iglesias, Sique Rodríguez, Jaume Serra i Crisol Tuà, ha seleccionat aquests tres programes, entre els 39 que es van defensar dissabte a l’estudi Toresky, entre dos quarts de deu i les dues de la tarda. Tots ells van disposar de cinc minuts per explicar i mostrar el seu programa de ràdio.

'Petit indi' un dels projectes guanyadors

Avui a Espècies protegides d’Òscar Moré, el director de Continguts de Ser Catalunya, Jaume Serra, ha fet públic el veredicte del jurat. D’Accent obert de Romina Vallès, Maria Arderiu i Josep Arderiu, el jurat ha destacat “la capacitat de fer molt atractiu un contingut que a priori no ho sembla i l'enginy a l'hora de desenvolupar-lo”. Del Petit indi de Blanca Aranyó i Meritxell Canals, els membres del jurat han valorat, per sobre de tot, que un fet com és la maternitat i la paternitat, adreçat a un públic aparentment limitat, el converteixin en “un contingut radiofònicament molt atractiu”. Dels Feliços anys 20 de Lluís Freixes, Laura Estrada, Clara Carbó i Pablo Sánchez, el jurat destaca el “guió intel·ligent i divertit, amb un so molt acurat i original”.

Les temàtiques i formats dels treballs presentats han estat molt variades: d'història, d’història amb actualitat, de sons, de cinema, de viatges, de jocs, de música...

Ser Catalunya ajudarà a la producció dels tres espais que s’emetran en algunes de les seves emissores durant aquest 2015.

El jurat de la primera edició d’Ide@Ràdio s’ha felicitat per “l'alta participació, sobretot de gent jove”, que ho interpreta com un signe de “bona salut de la ràdio”.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?