Sociedad
ENTREVISTA

"És difícil parlar de la transsexualitat sense caure en tòpics"

Parlem sobre transsexualitat i qüestions de gènere amb Miquel Missé i Mariona Castillo

Barcelona

La Mariona Castillo és actriu i cantant. Ha protagonitzat musicals com Cop de Rock o Mamma Mia, però ara s'embarca amb un projecte, a priori, més arriscat: Limbo, la història d'un trànsit, el de l'Albert, que abans era la Berta. Una obra de la companyia de l'Era de les Impuxibles, i amb la direcció musical de Clara Peya i els textos de Marc Rosich.

I el Miquel Missé és un activista trans en qui, precisament, està inspirada la història de Limbo. És el coordinador de Cultura Trans i organitza diferents activitats per trencar tòpics i per conèixer la realitat de les persones transgènere en profunditat.

Escolta l'entrevista amb Mariona Castillo i Miquel Missé, aquí:

Espècies Protegides - Entrevista: Mariona Castillo i Miquel Missé (17/02/15)

25:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0910620150217145022/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alguns titulars: "És difícil parlar de la transsexualitat sense caure en tòpics", "La gent trans som especialment susceptibles", "El tema trans està lluny de les persones", "El terme 'trans' és el més inclusiu", "La transsexualitat no ha de ser d'un sexe a l'altre completament", "El més difícil de ser trans és que sents que estàs fora".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00