Sociedad

Arriba la Copa

Enguany la Copa del Rei de bàsquet busca la calor de Las Palmas. El Gran Canaria Arena serà la seu de la competició, un pavelló estrenat pel mundial 2014 que lluirà pels 8 millors equips del país

Barcelona

Des de l’òptica catalana, dos representants amb objectius ben diferents: el Barça, com sempre, obligat a guanyar i el Fiatc Joventut, intentant gaudir i, perquè no, arribar el més lluny possible.

El Barça arriba desprès d’una temporada fins ara irregular. Els de Xavi Pascual s'han mostrat molt vulnerables fora del Palau i això va estar a punt de fer que no entressin entre els caps de sèrie.

Tot i això, el Barça a la Copa sempre dóna la seva millor versió i la clara victòria diumenge passat a Badalona, sembla confirmar que l'equip esta millorant. A més Joan Carles Navarro i Oleson s'han recuperat de les seves lesions.

De la seva part, la Penya ha estat tot el contrari. Una primera volta per emmarcar, però derrota en els tres últims partits, sobretot contra el Barça de 38 punts. Sembla que els badalonins estan passant per una petita crisi i hauran d’oblidar la imatge donada contra el Barça.

A nivell general, el Reial Madrid, actual campió i l’Unicaja, actual líder de la lliga ACB, són també favorits als triomf final. Els blancs, enguany, han guanyat caràcter i els andalusos han format un equip molt competitiu tot i que a l’Eurolliga estan virtualment eliminats del Top-16.

L'equip amfitrió és l’Herbalife Gran Canaria d’Aito. Podria ser el tapat de la competició, tot i que jugar a casa sempre suposa una pressió afegida.

Recordem el programa de la primera gran cita de la temporada:

Dijous 19 de Febrer

19.00 FC Barcelona-Valencia Basket

21.30 Unicaja-Bilbao Basket

Divendres 20 de Febrer

19.00 Real Madrid-CAI Saragossa

21.30 Herbalife Gran Canaria-Fiatc Joventut

Dissabte 21 de Febrer semifinals

Diumenge 22 de Febrer la final a les 19.00

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00