Sociedad

87 espanyols bloquejats a l’aeroport d’Alger

Anaven als campaments de refugiats sahrauís de Tinduf en un avió de la companyia Air Algerie, que va sortir del Prat i estan atrapats des d'ahir a l'Aeroport d'Alger. Porten aliments i medicaments

Una imatge dels passatgers bloquejats a l'aeroport d'Algeria / Gely Ariza Núñez - Twitter

Barcelona

Tenien tot el transport contractat. Aquest mateix dia, però, la companyia va cancel·lar el vol just quan els passatgers ja estaven a la porta d'embarcament, al·legant que hi havia una vaga.

A l'endemà, després de pressionar amb denúncies a l'aerolínia, van aconseguir viatjar. Però arribats a Algèria, segons una de les viatgeres, Irene Portals, els esperava un malson:

87 espanyols bloquejats a l'aeroport d'Alger

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000000943817/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El consolat espanyol a Algèria està treballant per trobar una solució.

Els passatgers, que insinuen un boicot de les autoritats d'Algèria, es plantegen bloquejar l'aeroport algerià en els pròxims minuts.

Mitjans locals, com el diari El Watan, expliquen que tot es deu a una vaga del personal de cabina d'Air Algèrie, amb 15 vols internacionals suspesos: "Els passatgers s'han sentit  presos com a ostatges per personal de l'aerolínia i la gestió de l'empresa. Famílies senceres, algunes amb nens i nadons, a l'espera de la seva sortida"

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00