Sociedad
ECONOMIA

Crèdit Andorrà no creu que la crisi de BPA afecti el creixement del país

El seu CEO, Josep Peralba, manté una perspectiva de creixement per a enguany de l'1,8%

Josep Peralba, Conseller delegat de Crèdit Andorrà, presentant avui la 26ª edició de la Trobada empresarial del Pirineu / M.C. ANA

Andorra la Vella

El Consell delegat de Crèdit Andorrà diu que l’afer BPA no afectarà al creixement econòmic del país.

Josep Peralba ha informat avui que es preveu un creixement econòmic aquest any d’entre un 1’6 i 1’8 % i ha afirmat que els indicadors "mostren que el país va millor". En aquest sentit, ha reiterat la previsió que ja va fer l’any passat que "la crisi finalitzarà de cara al segon semestre del 2016", això sí, "amb canvis estructurals".

Malgrat no voler parlar explícitament de Banca Privada d’Andorra, Peralba ha deixat entendre que aquest cas no afectarà a les seves previsions de creixement.

A més ha insistit en què Andorra "té atractius, com és el de les pistes d’esquí, el qual aquest any ha crescut", i que és en aquests sectors on ha d’invertir el país, que són el seu potencial, més que no pas "en el tema fiscal", ha assegurat. També ha insistit en la importància de les negociacions i l’encaix amb la Unió Europea, que segons ell "obre la porta a un seguit de deures però també d’oportunitats".

Trobada empresarial del pirineu

La 26ª edició de la Trobada Empresarial del Pirineu (La Seu d'Urgell, 18 i 19 de juny) versarà sobre el creixement econòmic després de la crisi

El CEO de Crèdit Andorrà ha fet aquestes declaracions en el marc de la presentació de la 26 edició de la Trobada Empresarial del Pirineu, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de juny a la Seu d’Urgell, i en les quals cada vegada hi ha més presència andorrana, que ja arriba al 15%. Sota el títol Preparats per créixer!, en les jornades es parlarà d'experiències empresarials, perspectives econòmiques i finançament, i comptarà amb la presència d’acadèmics com José Antonia Marina i els economistes Oriol Amat, Germà Bel i Vicenç Navarro. També hi participarà el cap de Govern, Antoni Martí que farà una intervenció per explicar les línies estratègiques del Govern.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00