Sociedad

Cacera de bruixes a Castelló d'Empúries

L'alcalde de Castelló d'Empúries ha contractat una empresa externa perquè investigui d'on provenen les filtracions que han permès descobrir que durant el seu mandat ha tolerat un deute de més de 40.000 euros en tributs municipals del regidor que va ser la seva mà dreta durant 16 anys

Castelló d'Empúries

Mentrestant, davant el silenci de Xavier Sanllehí, els dos partits que formen la coalició de govern, han portat el cas a l'interventor de l'Ajuntament.

El convergent Xavier Sanllehí busca un delator però encara no ha explicat perquè no s'ha embargat a Joan Serra, exprimer tinent d'alcalde, malgrat aquest deute colossal destapat per SER Catalunya. IPM i UDEM, els dos partits que governen amb CiU també li han demanat que ho aclareixi. Com que no ho han aconseguit en junta de govern, han optat per reclamar informació a l'interventor de l'Ajuntament.

Dolors Barceló és la portaveu d'una d'aquestes formacions, Independents Progrés Municipal: "L'únic interès que tenim nosaltres, més enllà d'altres interessos més electoralistes que nosaltres no tenim perquè no concorrem a aquestes eleccions, és que s'aclareixi la morositat d'aquesta persona igual que altres morositats que poden ser susceptibles de ser interpretades com una irregularitat. Evidentment tots hem de pagar els impostos i tots som iguals davant les obligacions tributàries del municipi".

Els dos partits volen saber si hi ha hagut tracte de favor, o algun delicte més greu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00