Sábado, 04 de Diciembre de 2021

Otras localidades

La SER oferirà dues nits electorals a Catalunya

Pepa Bueno i Carla Turró conduiran dos programes especials per freqüències diferents. Des de les 20 hores, la Cadena SER oferirà als oients de Catalunya dos programes especials amb el seguiment i l’anàlisi de la nit electoral

La SER oferirà dues nits electorals a Catalunya

Pepa Bueno presentarà la programació especial de les eleccions municipals i autonòmiques de la SER per a tota Espanya. El programa es podrà seguir a Catalunya a través de les freqüències habituals de la cadena i inclou 7 desconnexions per explicar els resultats en clau local des de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida. El programa comptarà amb l’opinió i l’anàlisi de Pablo Simón, Lluís Orriols, Jorge Galindo, Kiko Llaneras, Joaquín Estefanía, Luis Arroyo, Mariola Urrea, i Juan Ignacio Torreblanca, entre d’altres.

En paral•lel, i també a partir de les 20 hores, Carla Turró presentarà un programa especial produït íntegrament des de Catalunya que es podrà escoltar a través de les noves freqüències de SER Catalunya (Barcelona 103.5 fm, Girona 97.4 fm, Tarragona 97.1 fm, Lleida 99.2 fm, Catalunya central i Empordà 104.4 fm i Penedès 104.0 fm. També via streaming de vídeo a sercatalunya.cat i a través l’APP de la Cadena SER. L’espai descobrirà els resultats dels municipis catalans i parlarà amb els protagonistes gràcies a un àmpli desplegament de redactors a les seus dels partits i als municipis més rellevants. El programa comptarà amb l’anàlisi i opinió de Josep Ramoneda, Milagros Pérez-Oliva, Antonio Franco, Josep Maria Fonalleras, Dani Ibars i Joan Botella.

Especial a SERCatalunya.cat

El web sercatalunya.cat oferirà dades a temps real del recompte de vots de la nit electoral segmentades per comunitats, províncies i municipis i farà un seguiment gràfic de l’evolució de l’escrutini als municipis catalans.

L'etiqueta a xarxes que farem servir és #MunicipalsSERCAT.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?