Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 15 de Octubre de 2019

Otras localidades

El Balcó a la 26a Trobada Empresarial al Pirineu

’informatiu de SER Catalunya presentat per Carla Turró es desplaça a la trobada econòmica que compta amb més empresaris de totes les que se celebren a Catalunya. El programa, que portarà per títol “Preparats per créixer”, es centrarà en el com i el qui de la situació econòmica i empresarial.

L’informatiu de SER Catalunya presentat per Carla Turró es desplaça a la trobada econòmica que compta amb més empresaris de totes les que se celebren a Catalunya. El programa, que portarà per títol “Preparats per créixer”, es centrarà en el com i el qui de la situació econòmica i empresarial.

Es parlarà de les mesures que s’han de posar en marxa per lluitar contra la precarietat, de si ja s’ha superat la crisi i d’altres temes d’interès empresarial amb convidats com Vicenç Voltes, president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, els economistes Germà Bel i Vicenç Navarro i empresaris que intervenen a les jornades.

 El Balcó s’emet cada dia, de dilluns a divendres, a partir de les 19:00 a SER Catalunya. A la demarcació de Lleida, a les següents freqüències:

 LLEIDA: 93.4 FM / 99.2 FM / 1287 OM

PALLARS: 89.6 FM

VAL D'ARAN: 97.2 FM

ALT URGELL-ANDORRA: 102.3 FM

 

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?