Sociedad

On van dormir els Beatles

Els Beatles van desembarcar a Barcelona fa 50 anys, el 3 de juliol de 1965 i va es van allotjar a l'hotel Avenida Palace. Aquelles habitacions han estat remodelades per a goig dels seus fans i ara són la "Beatles Suite" amb tot luxe de detalls

Una imagen de la 'Beatles Suite' / Hotel Avenida Palace

Barcelona

Els responsables de l'hotel diuen que les habitacions són tot un santuari en homenatge al quartet de Liverpool. A les parets hi trobem les cròniques dels diaris de l'època sobre el pas dels Beatles per Barcelona.

Hi ha també un baix de Paul McCartney, i molts elements que recorden el mític concert de la plaça de toros Monumental, que va ser l'últim d'aquella gira europea.

Un vinil amb la famosíssima foto del grup creuant Abbey Road presideix l'estança i l'element central és el saló contigu als dormitoris des d'on van saludar als seus fans barcelonins.

La reforma de la 'Beatles Suite' ha estat dissenyada pel Premi Nacional d'Arquitectura Cristóbal Díez Sánchez.

I el millor de tot és que es tracta d'un luxe a l'abast de moltes butxaques: a partir de 250 euros es pot passar una nit al mateix lloc en què van dormir Paul, John, George i Ringo.

L'Avenida Palace és un dels hotels amb més solera de la cuideu. Per les seves habitacions van passar personatges com Ernest Hemingway, Joan Miró o Liza Minelli.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00