Sociedad | Actualidad

Primera pedra del gran outlet de Viladecans

Aquest matí s’ha posat la primera pedra del outlet de Viladecans, que obrirà les seves portes a la tardor de l’any vinent. Tindrà 130 botigues i s’espera que generi entre 600 i 700 llocs de treball

Viladecans

Les màquines ja treballen als 26.500 metres quadrats de Viladecans on s’està construint l’outlet. Un projecte que suposa una inversió de 80 milions d’euros per part de l’empresa Neinver i que s’espera que generi més d’un miler de llocs de treball, dels quals entre 600 i 700 seran directes. L’empresa responsable de la iniciativa parla de fins a 1.300 al incloure llocs de treball indirectes i induïts un cop estigui funcionant al 100%. És el “projecte estrella” de Neinver al sud d’Europa segons el director general de l’empresa, Daniel Losantos.

Aquest divendres, al posar la primera pedra de les obres de “Viladecans The Style Outlets”, la companyia s’ha compromès a ser un motor de reactivació econòmica de la zona. En aquest sentit ja han començat a fer cursos de formació conjunts amb l’ajuntament per facilitar a aturats de Viladecans i ciutats de l’entorn l’accés al mercat laboral. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha remarcat que “l’outlet no serà un enclavament aïllat de la ciutat, sinó que estarà dins del teixit urbà de la ciutat i en l’entorn metropolità”.

L’outlet de Viladecans s’espera que tingui prop de 3 milions de visitants anuals, el 20% d’ells turistes. Obrirà les seves portes a la tardor del 2016 amb una primera fase que tindrà un centenar de botigues i posteriorment s’espera ampliar fins a 130 establiments en una segona fase encara sense data i que es posarà en marxa en funció de l’ocupació dels espais.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00