Lunes, 27 de Junio de 2022

Otras localidades

Conseqüències de la riuada

La prioritat de Sant Julià és recuperar el sumbministrament d'aigua a Aixirivall i la Costa de Nagol

El Comú calcula que caldran dos o tres dies perquè les zones afectades tinguin aigua potable.

La prioritat de Sant Julià és recuperar el sumbministrament d'aigua a Aixirivall i la Costa de Nagol

ANA

El Comú calcula que caldran entre dos i tres dies per restablir el subministrament d'aigua a les zones d'Aixirivall i la Costa de Nàgol

 Ara la prioritat de Sant Julià es solucionar la captació d'aigua, tal i com ha explicat a la SER la cònsol major de la parròquia, Montserrat Gil. Aquest matí el cap d'aigua ha pogut accedir a la zona i ha informat que creu que no hi haurà gaires desperfectes, però tot i així caldran dos o tres dies perquè aquestes zones tinguin aigua potable.

A banda del cap d'aigua, a la zona hi estan treballant els geòlegs i veïns de la Peguera, i efectius amb maquinaria sensible, ja que com a subratllat la cònsol, han de vigilar molt perquè l'esllavissada no es mogui.

Gil ha explicat que s'ha demanat un informe als tècnics per avaluar els danys i que ja hi haurà moment per valorar reponsabilitats "per part de tots"

Pel que fa a l'avocament de les terres que s'han mogut, la cònsol ha explicat que s'ha cregut convenient fer-ho a prop de la zona afectada pel desbordament, i que posteriorment ja es faran tasques de millora per poder-hi fer un pàrquing o un berenador. El Govern els hi ha donat permís per fer-ho així.

Per altra banda, des de l'Executiu han informat que s'ha sobravolat la zona amb helicòpter per analitzar la situació de risc i consideren que no n'hi ha cap, tot i així estaran alerta perquè aquesta trada hi ha previsió de més pluges.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?