Sociedad

Hotel en suspens

L'Ajuntament de Barcelona assegura que els amos de la Torre AGBAR poden demanar la llicència però això no vol dir que l'obtinguin

La Torre AGBAR de Barcelona

Barcelona

L' Ajuntament de Barcelona assegura que encara no es pot dir amb tota seguretat que l'hotel de la Torre Agbar acabi fent-se. 

La tinent d'alcalde d'Urbanisme, Janez Sanz, diu que no faran "cap excepció" amb ningú.

Reconeix que els amos de la Torre AGBAR "tenen un certificat que els permet demanar la llicència", però assegura que això no garanteix res.

La quarta tinent d'alcalde de l'Ajuntament barceloní, explica que "igual" que la resta d'inversors hauran d'esperar "que es debati" el model hoteler de la ciutat, veure "si a Glories cal un hotel" i complir els requisits, és a dir superar els exàmens mediambientals, urbanístics o de seguretat necessàris per obtenir una llicència.

A més, Sanz recorda que la suspensió d'un any que va aprovar el nou equip de govern municipal d'Ada Colau "es podria prorrogar".

La tinent d'alcalde d'Urbanisme creu que el fons d'inversió propietari de la Torre AGBAR "es va precipitar" amb el comunicat de divendres, on donava per fet que podria tenir la llicència.

Sobre la connexió dels tramvies, Sanz assegura que el projecte que van acordar amb el president Artur Mas inclou la unió per la Diagonal, tot i que el cap de l'executiu català ho va desmentir el divendres a la nit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00