Sábado, 13 de Agosto de 2022

Otras localidades

La Fundació Mar obté la concessió de l'espai de Ràdio Liberty per 50 anys

La Fundació Mar ha donat més detalls del seu projecte Aquam, que preveu convertir els terrenys de l’antiga Ràdio Liberty en un centre d’experimentació medioambiental al voltant de l’aigua. Diuen tenir una concessió per 50 anys i han donat a conèixer algunes de les empreses que han d’aportar els 9 milions d’euros que costa tot el projecte.

Així quedarà.

Així quedarà. / Fundació Mar

Empreses que -segons la Fundació Mar- són del calibre d’Abertis, COMSA EMTE, Hipra o moventia entre d’altres. Un projecte en el que també hi ha estampat el segell de la Generalitat i el Ministeri d’Agricultura, que ha donat el vist i plau a cedir l’espai de 38 hectàrees a primera línia de mar i en ple Parc Natural a la Fundació Mar perquè hi comenci a edificar Aquam.

Es tracta d’un gran viver de bioeconomia, amb projectes mediambientals que han d’atraure –segons la Fundació- 2’5 milions de visitants en 10 anys. Per això s’han d’invertir 9 milions d’euros i crear 100 llocs de treball.

El director de la Fundació Mar Miquel Ventura ha posat alguns exemples de què es podrà fer a Aquam.

Miquel Ventura, Fundació Mar / Què hi haurà a Aquam

Segons el projecte, entre aquest any i el vinent s’invertiran més de 4 milions d’euros i la resta entre 2017 i 2018. S’aprofitaran els 4500 m2 d’estructures de l’antiga Ràdio Liberty però convertint els edificis en caixes gairebé transparents.

Al projecte final desapareixen les tres cúpules que figuraven a les primeres entregues.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?