Sociedad

Repunten els accidents de trànsit

Durant el mes de agost, divuit persones han mort a les carreteres catalanes, set més que el mateix període de l'any passat

Barcelona

El més d'agost confirma la repuntada dels accidents de trànsit a Catalunya. Divuit persones han mort a les carreteres catalanes, set més que el mateix periode de l'any passat. La setmana passada va ser la més negra, amb 6 víctimes mortals, dues d'elles aquest cap de setmana d'operació retorn.

En el que portem d'any 113 persones han perdut la vida a les carreteres catalanes i més de 600 han resultat ferides greus, segons les dades del Servei Català de Trànsit, que suposen un increment del 20 per cent de la sinistralitat viària.

Si ens centrem en els 18 accidents d'aquest agost, gairebé la meitat han estat col·lisions entre vehícles, la majoria frontals. Aquest és un dels tipus d'accidents que més preocupa al Govern, que els atribueix bàsicament a distraccions de conductors que utilitzen el mòbil, com explicava aquest agost en declaracions a SERCatalunya la directora del Servei Català del Trànsit, Eugènia Domenech.

El nombre de víctimes mortals de l'agost és superior a la de juliol, quan van morir 14 persones a les carreteres catalanes, i suposa un increment del 40 per cent respecte l'any passat, tot i que no arriba als 21 morts de l'agost del 2013.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00