Sociedad
REPORTATGE

Guillem Cabrera: "Reien de mi per ballar, i ara tothom em recolza"

Té 11 anys, és de Manresa, i estudiarà ballet a la prestigiosa Royal Ballet School de Londres

En Guillem Cabrera és de Manresa i té 11 anys. En uns dies viatjarà a Londres per estudiar ballet a una de les millors escoles del món: la Royal Ballet School de Londres. Sí, com aquell Billy Elliot de la pel·lícula. De fet, així és com ja tothom l'anomena: el Billy Elliot català. Va passar unes proves d'una exigència altíssima, i va ser un dels 12 nens seleccionats de tot el món, d'un total de 800 que s'hi van presentar.

Però el camí no ha estat fàcil. En primer lloc, el Guillem va haver de fer front a les burles i els insults dels nens i nenes de la classe. I més tard, els seus pares, el Germà i la Sílvia, han hagut de buscar el finançament per poder pagar aquest curs en aquesta escola d'elit.

Ara, però, els seus amics el recolzen i l'animen a que persegueixi els seus somnis. I els seus pares s'han posat mans a l'obra per aconseguir que el Guillem pugui estudiar en aquesta prestigiosa acadèmia. Gràcies a les aportacions desinteressades de desenes de persones, han aconseguit que aquesta promesa del ballet pugui cursar com a mínim els primers mesos d'estudis. Encara es pot col·laborar a través de la seva pàgina de Facebook i del web www.moneyfordreams.es.

Escolta la història del Guillem Cabrera i dels seus pares a Espècies Protegides:

Espècies Protegides - Reportatge sobre Guillem Cabrera, el ballarí d'11 anys

09:50

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0910620150902084129/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Segueix-nos! A Facebook, Twitter i Instagram

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00