Últimas noticias Hemeroteca

Martes, 28 de Enero de 2020

Otras localidades

Els surfistes es queixen a Ada Colau

El col·lectiu clama per una millora de la seva situació i i demanen que se'ls deixi practicar el seu esport

Els surfistes de la platja de la Barceloneta s'han queixat a la seva alcaldessa, Ada Colau, a través del compte Facebook d'aquesta, de la prohibició de practicar el seu esport per part de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Aquest col·lectiu no comprèn la situació que va viure al dia d'ahir quan la policia barcelonina els va obligar a tornar a la sorra. Onejava la bandera vermella i van argumentar que estava prohibit romandre a l'aigua mentre les condicions climatològiques no canviessin.

Assumeixen el risc de fer surf en segons quins temporada a causa de l'escassetat d'onades durant la resta de l'any i clamen per una Barcelona moderna, bressol del skate i surf, un reclam turístic promogut des del propi ajuntament.

Durant els mesos d'estiu, els surfistes són considerats embarcacions impedint així la convivència amb banyistes, per la qual cosa demanen també una millora de la situació igualant Barcelona amb altres ciutats que divideixen les seves platges en dues zones perfectament diferenciades: una per a banyistes i una altra per a esports aquàtics.

Estimada alcaldesa que alguien que sepa de leyes y haya estudiado, o quizas usted nos pueda aclarar un par de dudas...

Posted by Mireia Wen on Miércoles, 30 de septiembre de 2015
Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?