Sábado, 02 de Julio de 2022

Otras localidades

AFER BPA

Una setantena de clients se sumen a la demanda contra l'INAF a la Batllia

L'advocat dels petits estalviadors no descarta portar el cas al Tribunal de Drets Humans d'Estrasburg si la justícia a Andorra no els dóna la raó

Una setantena de clients se sumen a la demanda contra l'INAF a la Batllia

ANA

El grup de petits estalviadors de BPA que va tirar endavant el recurs administratiu a l'INAF, i que va ser denegat per aquest, segueix endavant amb les seves accions, ara ja amb la via judicial.

L'advocat del col·lectiu, Valentí Martí, ha explicat que el passat mes de juliol van ser cinc els clients afectats que van denunciar l'organisme a la Batllia, i que durant el mes d'octubre, s'afegiran a la demanda una setantena més de clients.

Recordem que els clients de BPA estan denunciant l'INAF als tribunals andorrans per l'aplicació de les mesures restrictives per evitar la retirada de diners de Banca Privada d'Andorra -és a dir, el 'corralito' -, i per la congelació de les transferències que van tenir lloc, precisament, abans de les restriccions, que el Govern va aprovar per decret el 16 de març.

Valentí Martí ha explicat que seguiran el procés judicial al país, amb les dues instàncies corresponents, però ha afegit que no descarten porta el cas al tribunal de Drets Humans d'Estrasburg.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?