Lunes, 27 de Junio de 2022

Otras localidades

AFER BPA

Clients de BPA se sumen a Raiffeisen

Han cedit els drets dels seus comptes sobre passius de BPA, ja siguin accions preferents o saldos

Eusebi Nomen presentant el projecte Raiffeisen.ad

Eusebi Nomen presentant el projecte Raiffeisen.ad / Arxiu (ANA)

Clients de BPA aposten per la cooperativa Raiffeisen.ad cedint els drets dels seus comptes per valor de centenars de milers d'euros.

Eusebi Nomen i Xavier Feliubadaló, dos dels impulsors de crear la cooperativa, s'han personat avui de nou a l'AREB per fer constar que encara no han rebut cap resposta a la seva proposta, i per informar que la coopertiva tira endavant, ara ja constituiïda com a societat mercantil.

De fet, segons ha informat Nomen, Raiffeisen.ad ja compta amb una capitalització de centenar de milers d'euros, feta a través de clients de BPA, que han atorgat a la cooperativa els seus drets sobre passius de BPA, ja siguin accions preferents o saldos en comptes. Tot i així no ha volgut concretar ni les xifres de capitalització ni del nombre de clients que han cedit els seus drets.

Pel que fa al silenci administratiu de l'AREB, els membres de la cooperativa creuen que respon a raons polítiques.

Nomen ha recordat que aquests drets dels clients passen a formar part de la coopertiva, i que si l'AREB no té la seva opció en compte, l'organisme estarà incomplint la Llei de Resstructuració d'entitats bancaries, ja que, segons ells, la coopertiva és la que permetria una menor perdua d'actius de la entitat. Per tant, seria llavors quan iniciaran la via judicial.

És a dir, que si l'AREB no accepta aquesta proposta, la coopertiva serà una eina per defensar els clients amb preferents i saldos de BPA per la via judicial.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?