Jueves, 06 de Octubre de 2022

Otras localidades

Música per a fetus de 16 setmanes

Un estudi de l'Institut Marquès pioner al món aconsegueix demostrar que els fetus ja hi senten des de la setmana 16 de gestació i que reaccionen a la música i a la veu humana, que els arriben a través d'un altaveu que s'introdueix dins la vagina de la mare

Música per a fetus de 16 setmanes

Els petits reaccionen quan se'ls posen sons harmònics, fet que pot servir per descartar sordeses abans de néixer, o poden ajudar a fer millors exploracions quan es fan ecografies. Obren la boca i mouen la llengua com a resposta als estímuls.

La música o la veu, però, s'ha de fer arribar al fetus a través d'un altaveu per via vaginal, ja que han demostrat que l'aïllament de l'abdomen de la mare impedeix que arribin sons externs, ni que sigui posant uns auriculars sobre la panxa de la gestant.

Com a resultat de la investigació s'ha desenvolupat un article de consum que es pot comprar on-line per uns 120 euros i que permet a la futura mare fer escoltar música a la criatura. Els metges, però, recomanen que es faci servir només uns minuts al dia per no interferir en les estones de repòs del fetus.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?