Sábado, 02 de Julio de 2022

Otras localidades

PS

López alerta que la reforma laboral de DA només busca abaratir l'acomiadament

El president del grup parlamentari mixt, el socialdemòcrata Pere López, també senyala el cap de Govern, Antoni Martí, com a últim responsable de no facilitar informació sobre el cas BPA als consellers

López alerta que la reforma laboral de DA només busca abaratir l'acomiadament

J.D. (ANA)

El socialdemòcrata i president del grup parlamentari mixt, Pere López, ha senyalat el cap de Govern, Antoni Martí, com a últim responsable de no facilitar informació sobre el cas BPA als consellers Generals. López també s'ha mostrat molt crític amb la reforma del codi de relacions laborals que està impulsant DA i de la qual en tindrem més detalls durant el debat d'orientació política d'aquesta setmana. El president del grup mixt ha fet aquestes manifestacions en una entrevista a la SER.

El cap de Govern, Toni Martí, ja va anunciar fa un parell de setmanes que la reforma del codi de relacions laborals es durà a terme aquesta legislatura.

El president del grup mixt i conseller del PS, Pere López, s'ha mostrat preocupat per aquest tema a l'Hora Andorra i ha denunciat que sota la demanda de les confederacions empresarials de "flexibilitzar el mercat laboral", només s'hi amaga la voluntat d'abaratir l'acomiadament dels treballadors.

Segons ha explicat el conseller, DA presentarà estudis comparatius amb altres països per justificar que a Andorra té un cost més elevat per a l'empresari, ara bé, el Principat no ofereix les mateixes cobertures als treballadors. Per això, López ja ha avançat que hi estaran en contra

Així doncs, si es fan estudis comparatius amb els costos que té per al treballador el seu acomiadament, tenint en compte que no té atur i s'ha de fer càrrec per compte propi de tenir cobertura sanitària, segons López queda bastament demostrat que de fet, és Andorra que està pitjor que altres països.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?