Sábado, 08 de Mayo de 2021

Otras localidades

El jutge requereix a la Generalitat que desglossi el cost del 9-N

El jutge que investiga la causa del 9N ha requerit al Departament d'Economia que li certifiqui el cost de la consulta, desglossant les seves partides pressupostàries

Paperetes i urnes que es van utilitzar a l'anomrnat "procés participatiu" del 9-N

Paperetes i urnes que es van utilitzar a l'anomrnat "procés participatiu" del 9-N / ACN

El magistrat demana al conseller d'Economia que li certifiqui el cost de la consulta i que desglossament de quines partides del pressupost es va treure els diners per finançar-la. També ha demanat a l'Institut d'Estadística de Catalunya si va cedir dades del registre de la població per a la votació, i si per a això va signar algun conveni o rebre alguna ordre.

Per petició de la fiscalia se sol·liciten mitja dotzena de documents més, entre ells, factures sobre el transport de les urnes, les paperetes i els sobres de la consulta que van elaborar els presos. La directora del centre de reinserció reconèixer en la seva última declaració com a testimoni davant el tribunal que la Generalitat es va fer càrrec del cost del transport, ho va pagar abans de la suspensió del constitucional, però es va executar quan la consulta ja estava suspesa.

També es demanen altres dictàmens a presidència i a les empreses que se sospita que podrien haver fet treballs quan la consulta ja estava suspesa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?