Miércoles, 05 de Octubre de 2022

Otras localidades

El Síndic dóna la raó a la Vall d’Hebron

El Síndic de Greuges conclou que la retallada de quiròfans aplicada a l'estiu a l'Hospital de la Vall d'Hebron no va provocar la mort de cap pacient, com va denunciar l’ex cap de cirurgia cardíaca del centre

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, en un moment de la roda de premsa de 5 de novembre

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, en un moment de la roda de premsa de 5 de novembre / ACN

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha resolt que no hi ha indicis concrets que relacionin dues morts de pacients que esperaven a ser operats del cor a l'Hospital Vall d'Hebron amb les retallades, tal i com va denunciar la setmana passada l'ex cap del Servei de Cirurgia cardíaca del centre, el doctor Manuel Galiñanes. Rafael Ribó ho explicava així:

Ribó ha dit que la investigació s'ha fet amb especial diligència per evitar l'alarma social que es podria derivar del cas i nega que hi hagi hagut situació de col·lapse o allargament desproporcionat de les llistes d'espera durant l'estiu en aquest hospital.

El Síndic també reclama que la gerència de l'hospital resolgui ràpidament el protocol d'assetjament laboral presentat pel doctor Galiñanes. El metge va ser destituït dilluns com cap del Cirurgia cardíaca per no haver-se volgut sotmetre al procés d'avaluació per mantenir el càrrec.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?