Sociedad

Cotxe sospitós a Vidreres | 14-11-2015

Ho avança SER Catalunya. Els Mossos investiguen la procedència d'un cotxe de gamma alta que ha aparegut cremat aquesta nit a Vidreres, a la urbanització Aiguaviva Park. A dins el vehicle la policia hi ha trobat diversos telèfons móbils i diferents plaques de matrícula, entre elles espanyoles, alemanyes i tambe franceses. La unitat d'informació investiga si té alguna relació amb els atemptats de París.

Cadena SER

Barcelona

El cotxe és un Mercedes classe A que els bombers han trobat convertit en una bola de foc a dos quarts de 12 de la nit. Quan han apagat el vehicle, el seu contingut ha cridat l'atenció dels Mossos. A l'interior hi havia almenys 22 matrícules de diferents països i 15 telèfons mòbils. També documentació que fa referència a la companyia telefònica francesa SFR. En declaracions a SER Catalunya, l'alcalde Jordi Camps ha explicat que, després dels atacs terroristes, la troballa de tot aquest material "ha aixecat moltes sospites. Els he preguntat si podia estar relacionat amb als atemptats, però els Mossos m'han dit que segueixen els seus protocols i prou".

Cadena SER

Més tard, el Conseller d'Interior ha confirmat fil per randa aquesta investigació en roda de premsa. Jordi Jané ha reconegut que "hi ha una unitat dels Mossos investigant la procedència d'aquest cotxe, però ara mateix és una imprudència vincular-lo amb els atemptats de Paris".

Els Mossos han estat examinant les restes tot el matí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00