Actualidad

La Policia Nacional deté membres dels Rebels Motor Club de Solsona

Agents de Crim Organitzat de Madrid i Barcelona han arrestat 8 persones i han escorcollat la seu del la banda de motoristes

Detall de l'armilla d'un membre de Rebels MC Hispania de Solsona / Rebels MC Hispania

La Policia Nacional ha detingut aquesta setmana membres de la banda de motoristes Rebels Motor Club que tenen la seu a Solsona. Estan vinculats amb pallisses comeses a  Madrid.

La Policia Nacional, amb agents de la Unitat de Drogues i Crim Organitzat (UDYCO) de Madrid i Barcelona, van detenir dimarts 8 membres dels Rebels Motor Club Hispania, capítol Prospect de Lleida, i van escorcollar diversos domicilis i la seu de la banda de motoristes a la carretera de Bassella de Solsona. Estan acusats d'extorsions, coaccions, lesions, amenaces i grup organitzat. Se'ls vincula amb una pallissa a Madrid on la víctima va acabar ferida greu.

Un membre del club, que s'ha mostrat sorprès amb l'operatiu policial, ha negat en declaracions a SER Catalunya que tinguin res a veure amb pallisses. Diu que portar armilla d'un motor club sempre marca però assegura que l'ambient és familiar: "No sabem res del cas. Aquí fem concentracions de motos i sopars en família i punt".

L'operatiu es va es estendre a la comarca Bages amb diverses detencions. Des de la comissaria de la Policia Nacional a Manresa va tramitar les diligències.

No és la primera vegada que s'actua contra una banda de motoristes. La més recent és una operació dels Mossos, al juny, contra membres dels Jaguars Motor Club per fer pallisses per encàrrec. També hi ha hagut diferents actuacions a Catalunya contra la cèlebre banda dels Hells Angels.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00