Sábado, 08 de Mayo de 2021

Otras localidades

El fiscal demana dos anys de presó pels mossos acusats en el cas Ester Quintana

La fiscalia demana dos anys de presó i quatre d'inhabilitació pels dos agents dels Mossos d’Esquadra de la BRIMO acusats de fer perdre un ull a Ester Quintana

El fiscal demana dos anys de presó pels mossos acusats en el cas Ester Quintana

Xavier Sánchez (Cadena SER)

La fiscalia del cas Quintana assegura que el sotsinspector de la unitat Dragó 40 va ordenar a l'escopeter que disparés "2 pilotes de goma”.

També assegura que el sotsinspector i l'escopeter van "incomplir totalment" les normes d'actuació policial perquè no hi havia risc.

Al setembre ja es va anunciar que la Generalitat indemnitzarà Ester Quintana amb 261.000 euros per haver perdut un ull durant aquesta actuació dels Mossos d'Esquadra, el 14 de novembre del 2012, en plena vaga general a Barcelona.

És una quantitat acordada que ha de respondre a les lesions, les seqüeles funcionals i el perjudici estètic, l'afectació emocional, les despeses mèdiques i les costes judicials fins a primera instància que li ha suposat les lesions produïdes suposadament per una bala de goma. La defensa i la companyia asseguradora han arribat a l'acord però també han pactat que Quintana continuarà el procediment judicial penal per tal d'aclarir l'autoria dels fets.

Ester Quintana ha explicat que “semblen molts diners però no són tants, perquè penso que cap xifra pot pagar el que els Mossos d’Esquadra ens van fer, no només a mi, sinó a d’altres persones”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?