Sociedad | Actualidad

La bellesa també és a la pell

Anubis Cosmetics ens explica alguns trucs per cuidar la nostra pell aquest Nadal

Anubis Cosmetics

Sabadell

Anubis Cosmetics té presència a 38 països i compta amb més de 33 anys d'experiència en el sector, erigint-se com un referent nacional i internacional. Salut i Bellesa ha pogut parlar amb una de les responsables de la companyia per conèixer més sobre la importància de la cura de la nostra pell. A més, hem aprofitat per preguntar-li alguns trucs de cara a les festes nadalenques.

De tots els òrgans del cos, la pell és el més versàtil, ja que és l'únic que està directament i constantment obert a l'exterior. La pell ens protegeix d'agents externs, de la calor i el fred, l'aire i els elements, dels bacteris, és impermeable, es repara i lubrica a si mateixa, fins i tot elimina alguns residus del cos, per això és un dels més exposats a patir danys i requereix unes cures especials. Per això, una de les qüestions més importants és trobar el tractament adequat per a cada cas, ja que només així trobarem una solució eficaç per a les nostres necessitats.

Recomanació d'Anubis per aquest Nadal

La coneguda companyia ens recomana dos tractaments, un d'ells ha de realitzar en una cabina al centre d'estètica, l'altre pot tractar des de casa.

  • Tractament En cabina: Efectivity Skin Age Revelation

Aquest nou tractament facial professional és la resposta completa anti-edat necessària per redescobrir la nostra bellesa. Actua al cor de les cèl·lules per restaurar les alteracions cutànies i revertir els signes de l'edat. Gràcies als seus principals actius (or col·loïdal, caviar, pols de perles i àcid hialurònic) combat les arrugues, la manca de finor i el dèficit de nutrició de manera notòria.

  • Tractament Des de casa: Pack nadalenc

Anubis ens ofereix el pack Efectivity Nutri + Tenso Rejuvenating. Amb aquests tractaments desafiarem el pas del temps i alliberarem la nostra bellesa natural en unes dates tan assenyalades -i amb tants compromisos socials-. L'efecte hidratant i nutritiu de Efectivity Nutri i l'efecte tensor i reafirmant de Tenso Sejuvenating farà d'aquest pack un regal únic que ens cuidarà de manera sublim.

A més, us proposem visualitzar aquest descriptiu vídeo per a la òptima aplicació del tractament Eyes Contour:

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00