Sociedad
ENTREVISTA

Marina Garcés: "Hem de ser crítics, no criticons"

És filòsofa i professora a la Universitat de Saragossa i defensa la filosofia com un art del carrer

Víctor Fernández Clares

Barcelona

Marina Garcés defensa que la filosofia no és elitista ni estranya, sinó que és igualitària. Més que res, perquè tots podem pensar. És l’autora, entre d’altres, de Filosofia Inacabada, un llibre on parla de la fi dels grans homes qüestionant el fet que tots els filòsofs han estat homes, blancs, occidentals i acomodats. D’aquesta manera, diu que en l’actualitat s’ha produït un gir cap a la feminització, la precarització i la col·lectivització del pensament filosòfic. Aquests són els pensaments d’una professora titular de filosofia a la Universidad de Zaragoza i membre de la Càtedra de Filosofia Contemporània de la Universitat de Barcelona.

Escolta l'entrevista amb Marina Garcés a Espècies Protegides:

Espècies protegides - MARINA GARCES i DANI LANÇA - 26/01/16

01:07:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000001042493/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alguns titulars: "La filosofia passa per les persones que les transmeten", "Pensar és anar al límit del que sabem", "Si no donem per fetes les coses, no s'acaben els espais de la filosofia", "S'ha de dessacrazalitzar la filosofia, que no banalitzar-la", "Hem de ser crítics, no criticons"

Segueix-nos! A Facebook, Twitter i Instagram

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00