Sociedad

‘San Adoptín’

Coincidint amb Sant Valentí, es llença una web que promou l'amor pels animals. Es un lloc per a trobar l'amor de la teva vida, una mica pelut, això sí. A l'estil del Tinder, la pàgina San Adoptín permet apadrinar o adoptar animals

Barcelona

"Molt carinyós, li encanten les joguines. Quan et coneix es molt bo, però necessita conèixe't". Aquest és el perfil d'En Ray, un gos de 9 anys que en fa 7 que està a la protectora. Si sorgeix l'amor, només has de clicar el cor, i llavors ja pots apadrinar-lo (donant diners a la protectora perquè el cuidi i visitar-lo de tant en quant), adoptar-lo o fer una donació a la Lliga per la protecció d'animals de Barcelona.

La web és el primer contacte amb l'animal, però Enric Soler, un dels cuidadors de la protectora, assegura que són ells qui després busquen l'amo més adequat per l'animal. "Per exemple, si algú viatja molt o es mou molt, si són gossos que a vegades tenen tendència a escapar-se evitar espais oberts".

En total, la Lliga cuida ara mateix a uns 75 gossos i 200 gats, cadascun amb el seu perfil. Perfils, amb fotografies fetes per Joan Cantó, que es converteixen en una campanya de màrqueting, altruista, amb un objectiu: "comprar un ser viu és una cosa que no ens fa gràcia, i volíem aprofitar San Valentí per conscienciar a la gent sobre la importància de l'adopció animal", diu Javi Orovio, director creatiu de Cunilab, que ha desenvolupat aquesta web conjuntament amb Hat Touch Retouching Studio.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00