Miércoles, 12 de Agosto de 2020

Otras localidades

Seguretat Aèria obre una investigació pel vol nocturn d'un helicòpter

L'aparell només tenia permís per volar fins a les 12 de la nit i, segons els testimonis de veïns, ho va fer fins passada la 1 de la matinada

Eurocopter Ecuriel, de la flota d'helicòpters de l'empresa Cathelicopters

Eurocopter Ecuriel, de la flota d'helicòpters de l'empresa Cathelicopters / http://cathelicopters.com/

Aquesta passada nit i matinada twitter s'ha omplert de missatges de barcelonins que denunciaven que un helicòpter estava sobrevolant la ciutat ja de matinada. I arran d’aquestes denúncies, l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) ha obert una investigació per determinar si l’aparell va incomplir l’horari que li havia marcat ENAIRE, l’ens de gestió i control del trànsit aeri.

Fonts de l'Agència de Seguretat Aèria han explicat que l'aparell que ahir va despertar molts veïns de Barcelona pertany a l'empresa CAT Helicòpters. Aquesta companyia havia demanat permís per fer un rodatge nocturn a la ciutat i ENAIRE se’l va concedir, però amb limitació horària: havia de deixar de volar abans de les 12 de la nit.

L’helicòpter encara estava a l’aire passada la 1 de la nit, segons els testimonis de diverses persones. Per això, l'Agència de Seguretat Aèria obre un expedient per determinar si va incomplir l'horari i per què.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?