Sociedad

Roba una bicicleta i la Guàrdia Urbana l'enxampa en saltar-se un semàfor

El lladre, que es va saltar un semàfor, va dir als agents que la bici era un regal de feia 3 anys però no s'havia adonat que duia un adhesiu del 2015

La bicicleta, valorada en uns 4.000€, que ahir va recuperar la Guàrdia Urbana de Barcelona / Guàrdia Urbana

Barcelona

El suposat lladre, un jove de 18 anys de Rubí, ha estat imputat per un delicte lleu d'apropiació indeguda. Agents de la Guàrdia Urbana el van descobrir ahir quan l'acabava de sostreure d'un bicibox de l'Hospitalet de Llobregat.

Segons ha pogut saber SER Catalunya, aquest jove es va saltar un semàfor en vermell i la patrulla el va aturar. No van veure clar que una bicicleta tan bona pogués ser seva i li van demanar d'on l'havia tret. Aquest noi va explicar que el seu pare li havia regalat fa 3 anys. Però no s’ho van creure perquè es tracta d'un model de bicicleta molt nou i, a sobre, duia un adhesiu al quadre on quedava clar que el vehicle és del 2015. Amb aquests indicis, els agents van intervenir la bici i van obrir una investigació (antiga imputació) contra ell. Després van buscar el propietari, que va quedar molt sorprès perquè encara no havia tingut temps de presentar la denúncia.

La Guàrdia Urbana li va entregar la bicicleta anit en una comissaria de Barcelona. El model és de ciclista professional, té fins i tot un petit ordinador al manillar i sistema de doble suspensió. La bici està valorada en uns 4.000 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00