Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 24 de Febrero de 2020

Otras localidades

ALEMANIA Al menos 15 heridos por un atropello masivo en un carnaval en Alemania

Un jutge obliga l’escola Joan Rebull a fer el 25% de classes en castellà a 1rB

  • Tot plegat arran d'una querella presenta per uns pares del centre.
  • La mesura, calcalda a la d'altres centres catalans, s'hauria d'aplicar a partir del proper dilluns i només afectaria a la classe de 1rB, la resta del centre queda exempt.

L'escola Joan Rebull a Reus. /

Un jutge obligarà a l'escola Joan Rebull a fer el 25% de les classes en castellà. Tot plegat arran d'una querella presenta per uns pares del centre.

És una mesura cautelar que ja s'ha aplicat en d'altres centres educatius de Catalunya mentre no hi ha una sentència ferma. En principi la obligació de fer una quarta part de les classes en castellà hauria de començar aquest proper dilluns. I només té efectes, segons un comunicat de l'escola als pares i mares del centre al que ha tingut accés la Cadena SER, a la classe de 1r B, deixant sense cap tipus d'afectació al resta de l'escola.

Sense desobeir

Ni el centre ni el departament d’ensenyament tenen la intenció de desobeir la sentència judicial, que només s’aplicaria fins que el jutge decideixi com queda la situació. 

La regidora d'ensenyament de l'Ajuntament de Reus, Dolors Sardà, ha assegurat als micròfons de la Cadena SER que 'no podem desobeir perquè la responsabilitat d'un acte així recauria sobre la directora del centre, a qui no li podem demanar pas que vulneri una interlocutòria d'un jutge'. 

Estem parlant d’una mesura cautelar que també s’ha donat a d’altres centres educatius catalans.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?