Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad

Avi i néta afronten l’ascens al Kilimanjaro

Un muntanyenc de 84 anys preveu ascendir la muntanya més alta de l’Àfrica amb la seva néta de 19 anys. Tenen previst fer cim dissabte.

RÀDIO LLEIDA

Lleida

Lluís Garrofé, veí de Tartareu, a la Noguera, farà 85 anys a l'octubre i afrontarà amb la seva néta Irina, la muntanya més alta de l'Àfrica amb 5.892 metres. A L’Hora Lleida de Ràdio Lleida, tots dos han explicat que era “un somni” d’en Lluís i que la família li ha volgut fer aquest regal, amb la complicitat de la seva néta que l’acompanyarà durant tot el trajecte.

ENTREVISTA Lluís i Irina Garrofé, l'avi i la néta que afronten l'ascens al Kilimanjaro

05:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000156095/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Lluís Garrofé és un dels pocs muntanyencs que han rebut el piolet de Juli Soler i Santaló, un pioner de l’escalada. Per aconseguir-ho cal ascendir els 162 pics de més de 3.000 metres que hi ha al Pirineu.

Ell i la seva néta van sortir en avió aquest diumenge cap a Tanzània i aquest dimarts tenen previst iniciar l’expedició. Calculen que l'expedició durarà cinc dies, pretenen fer cim dissabte i estar de tornada a Lleida dimarts de la setmana que ve.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00