Últimas noticias Hemeroteca

Excavació al Born per descobir més història

El Born inicia la primera excavació des de la seva inauguració l'any 2013. Es farà a la zona de l'anomenada Casa Corrales, el primer lloc on s'han pogut documentar els primers treballs arqueològics de la història de Barcelona entre anys 1600 i 1700.

Pla general de la zona del jaciment del Born que estan excavant els investigadors i estudiants de la UB, aquest dimarts 28 de juny. / ()

Aquest descobriment s'inclourà a la Carta Arqueològica de Barcelona. Els responsables del Born han escollit la zona de la Casa Corrales perquè volen aprofundir en els jaciments i obtenir informació anterior al 1717, l'any de la destrucció de la zona del Born. Carme Miró és la responsable del Pla Bàrcino.

Es tracta d'un projecte científic, de formació d'estudiants i amb vocació social conjuntament entre el Born i la Universitat de Barcelona, que aporta dotze estudiants d'Arqueologia. Les excavacions es duran a terme durant aquest mes i la idea del Born és que se'n facin cada any perquè, diuen, el 60% del jaciment està per excavar. El seu cost està inclòs en el pressupost de cultura de l'Ajuntament de Barcelona.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?