Sociedad
TGN 2017

Fèlix Alonso critica el poc suport dels Jocs Mediterranis a les proves de triatló

L’alcalde d’Altafulla i diputat al congrés, Fèlix Alonso, denuncia el poc suport dels Jocs Mediterranis a les proves de triatló europeu que es celebraran diumenge al municipi.

L'alcalde d'Altafulla junt amb membres del consistori i l'organització de la competició europea de Triatló. / Cadena Ser-Ràdio Reus

Altafulla

El batlle afirma que s’esperava “més implicació per part del comitè organitzador”, ja que es tracta de la única prova test que hi ha d’un esport als Jocs del Mediterrani Tarragona 2017, que es realitzaran en poc menys d’un any.

Alonso entén els problemes econòmics que han passat aquests jocs però afirma que no han rebut prou suport econòmic i que ara “és el moment per estar més junts que mai”. L’alcalde agraeix la bona voluntat de l’organització, però tot i així espera que hi hagi algun gest de cara a la competició de diumenge.

La prova en la qual hi participaran més de 200 atletes provinents de 20 països convertirà Altafulla en l’epicentre del triatló a l’estat espanyol durant aquest cap de setmana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00