Sociedad

Malestar a Bellvitge pel Pla Director que ha de permetre l'edificació de 26 blocs

Els membres de la plataforma "No Més Blocs" critiquen que no s'ha fet cap procés participatiu pels veïns i que l'actuació prioritària hauria de ser el soterrament de la línia R2 de Rodalies

Imatge virtual de la reforma del segon tram de la Gran Via a l'Hospitalet.Arxiu ACN

Barcelona

Malestar al barri de Bellvitge de l'Hospitalet de Llobregat pel Pla Director Urbanístic que ha de soterrar uns 300 metres de la Gran Via i permetre l'edificació de 26 blocs per a oficines. Des de l'Assemblea "No Més Blocs - Salvem l'Hospitalet", es critica que no se'ls ha consultat en cap moment com volen que sigui la reurbanització de la zona i que el que realment és necessari és cobrir les vies de la R2 de Rodalies.

Lamenten, a més, que els blocs contruïts fins al moment a la zona de la plaça Europa han deixat un paisatge a mig construir i que han endeutat desmesuradament les arques del consistori. Els preocupa, a la vegada, que la zona agrícola de Cal Trabal, al parc agrari del Llobregat, pugui quedar afectada per la construcció d'aquests gratacels.

Els veïns de Bellvitge critiquen el pla director que ha d'afectar la zona de la Gran Via

00:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/370RD010000001123188/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La plataforma recull firmes per forçar l'ajuntament de la ciutat a què convoqui un procés participatiu per decidir l'urbanisme del barri i per tal que els veïns puguin tenir tota la informació sobre el pla director.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00