Sociedad

Pluja i excés de velocitat, possibles causes de l’accident d’autocar

Així ho ha apuntat des de l’Ajuntament de Barcelona el seu comissionat de seguretat, Amadeu Recasens, qui remarca que no es tem per la vida de cap dels ferits, més de vint

Los servicios de emergencia atienden a los heridos en el accidente. / Aitor Álvarez SER Catalunya

Una vintena de persones han resultat ferides - tres d'elles, de gravetat- en l'accident d'un autobús a una de les entrades a Barcelona. S'ha produït aquesta matinada a la Ronda Litoral, sentit sud, a l'altura del quilòmetre 15, a la Zona Franca. El vehicle ha bolcat a la mitjana i en aquell moment plovia amb molta força.

De fet, el comissionat de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Amadeu Recasens, ha informat que la forta pluja i la velocitat s'estudien com les causes de l'accident i ha assegurat que no es tem per la vida de cap dels ferits.

De la seva banda, el conseller d'Interior, Jordi Jané, ha atribuït el sinistre al fet que en aquell moment 'plovia torrencialment'.

El conseller ha explicat que el conductor de l'autocar 'no ha donat positiu ni en alcohol ni en drogues'.

Segons Amadeu Recasens, els ferits són de set nacionalitats diferents i els consolats ja han estat degudament informats.

A l'autobús, de la companyia Eros Bus Travel, viatjaven, a més del conductor, 23 turistes, la majoria alemanys, amb destinació a l'aeroport del Prat de Barcelona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00