Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 27 de Mayo de 2020

Otras localidades

Tortosa instal·la un photocall gegant per promocionar la ciutat

L'Ajuntament vol que les lletres gegants del photocall siguin un nou atractiu turístic de la ciutat i ajudin a difondre elemetns com el riu, els Ports i la Via Verda

Les lletres tenen una alçada de 1,80 metres i estan ubicades a l'avinguda Felip Pedrell.

Les lletres tenen una alçada de 1,80 metres i estan ubicades a l'avinguda Felip Pedrell. / Sonia Castelló

L’Ajuntament de Tortosa ha instal·lat a la vora del riu Ebre un photocall gegant amb el nom de la ciutat. La iniciativa sorgeix de l’àrea de Turisme del consistori, que vol que aquest sigui un nou element de promoció turística de la ciutat.

Les lletres es troben situades davant el riu i del pont roig del ferrocarril, actualment Via Verda, i amb els Ports de fons, ja reconeguts com a destinació de turisme familiar de natura.

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa, Josep Monclús, ha explicat que d’aquesta manera, les fotografies que es facin els veïns de la ciutat i els turistes i que després es comparteixin a les xarxes socials ajudaran a promocionar Tortosa com a destí de turisme familiar i de natura.

La instal·lació de les lletres del photocall, fetes amb ferro i de color vermell viu, ha tingut un cost de 12.000 euros.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?