Últimas noticias Hemeroteca

Detingut un fotògraf de Cadaqués per enregistrar noies quan es desvestien

  • Les possibles víctimes sospiten que utilitzava un bolígraf amb càmera oculta per captar les imatges
  • Els Mossos han detingut aquest home arran de la denúncia d'una dona

Los Mossos detienen a un fotógrafo de Cadaqués por grabar chicas cuando se desvestían. / ()

Els Mossos de la comissaria de Roses van detenir aquest fotògraf el passat dimecres 3 de gener a Cadaqués per un delicte de descobriment i revelació de secrets, que és el tipus penal que s'imputa a les persones denunciades per vulnerar presumptament la intimitat amb la gravació de imatges. La difusió també està penada. Però només el simple fet d'enregistrar sense consentiment ja és delictiu.

Aquest fotògraf de Cadaqués, que porta més de 20 anys amb la càmera, va ser denunciat per una de les seves clientes davant dels Mossos. Se sospita que hi pot haver altres suposades víctimes. I algunes ja han creat un grup a les xarxes socials per coordinar-se i compartir el seu cas i imatges que es podrien utilitzar com a prova contra aquest fotògraf. Diverses d'elles sospiten que aquest home va col·locar almenys dues càmeres mig ocultes a la zona on es canviaven de roba per fer la sessió fotogràfica. La intenció, segons elles, era enregistrar imatges mentre es despullaven. Van detectar, per exemple, un bolígraf càmera col·locat recte sobre de la borsa que ell usa i encès en posició d'enregistrar. Aquests bolis s'utilitzen com càmeres ocultes per crear vídeos sense que els afectats se n'adonin.

Els investigadors de la comissaria de Roses li han confiscat el material informàtic (ordinador i llapis de memòria, discs durs, a més del telèfon mòbil) per analitzar el contingut i saber si realment hi ha imatges íntimes i si és així, identificar la possibles dones que hi apareixen. És important esbrinar també si hi podria haver menors.

Ell es publicita a les xarxes socials amb diversos "books" només de noies, models, mostrant banyadors o roba interior, a més d'altres estils de peces de vestir.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?