Últimas noticias Hemeroteca

Pablo López se sincera a LOS40 Backstage

El Pablo López va passar ahir a la tarda pels estudis de LOS40 a Barcelona per oferir un showcase molt esperat. Camino, Fuego y Libertad va ser el marc per sincerar-se davant d’un centenar de fans congregats en el darrer LOS40 Backstage.

Només entrar al popular estudi Toreski de Ràdio Barcelona, el Pablo afirmava que sempre que hi ha un piano i gent per escoltar, se sent bé. Entre riures i bromes que van trencar el gel, va admetre que ja havia cantat al Palau Sant Jordi de la ciutat comtal convidat per altres artistes a mode de col·laboració. Però en el seu Tour Santa Libertad s’ho pren com un repte professional i personal. Així com el Wizink Centre de la capital espanyola.

Pel que fa al seu álbum acabat d’estrenar, Camino, Fuego y Libertad, el cantant malagueny va raonar l'inspiració que li va portar a escriure les seves noves cançons “a los 33, igual que las resacas te duran más, los pensamientos ahondan más profundamente en ti.” Afirmava que la composició del seu segon disc ha estat un exercici d'acceptació on “te haces más libre. Este disco es ese viaje, con lo divertido y con lo doloroso.

El nou àlbum del Pablo López es va gravar en els prestigiosos estudis Abbey Road de Londres. Preguntat per això, el malagueny explicava que va sorgir poder fer-ho allà, sense buscar-ho. Durant les hores de feina que va passar allà, va afirmar no obsessionar-se amb el fet d'estar gravant en els mateixos estudis que grans icones de la música com els Beatles o David Bowie. A més a més, a mode d'anècdota afegia que “con 18 años, trabajaba en King’s Cross Station, a unas paradas más allá y muchas veces me iba andando. Me quedaba parado en la puerta y soñaba con entrar. Eso estaba muy fuerte en mi cabeza”.

El Pablo explicava que el primer single de l'àlbum, El Patio, va ser l'última cançó que va escriure. El malagueny afirmava que El Patioechó el cerrojo al disco” més que obrir-lo. A més a més, va confessar que quan interpreta el tema en directe es queda aturat, sent com si entrés dins d'un estrany túnel en el que li costa reaccionar.

Entre tandes de preguntes, va agafar el piano que li havíem preparat per a l'ocasió, i ens va regalar alguns dels temes del seu nou disc en acústic. La força, la màgia i la sinceritat del Pablo López va omplir l'estudi Toreski amb una emotivitat fascinant que va deixar als assistents sense respiració. La cirereta, a les fosques, en silenci absolut tot el públic se la va emportar El Patio.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?