Sociedad

El Col·legi de Metges demana a Salut que actuï davant d’un acte pseudocientífic

El CoMB considera que el congrés “Un món sense càncer. El que el teu metge no t’està explicant” posa en dubte el paper dels metges

La seu del Col·legi de Metges, al Passeig de la Bonanova de Barcelona / Col.legi Oficial de Metges de Barcelona

Barcelona

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) demana al Departament de Salut que actuï davant d’un acte pseudocientífic que hi ha convocat aquest dissabte a Barcelona i que propugna idees com la curació del càncer amb mètodes naturals.

Es tracta d’un suposat congrés internacional amb el nom “Un món sense càncer. El que el teu metge no t’està explicant”. L’organitza la naturòpata Cocó Deborah Morales a l’Hotel Barceló Sants i, segons la pàgina web que en fa difusió, les entrades estan esgotades.

Hi participen sis ponents, entre ells l’horticultor de Balaguer Josep Pàmies que es declara capaç de curar el càncer amb infusions.

El CoMB considera que el congrés posa en dubte el paper dels metges a l'hora d'informar de manera veraç sobre el càncer i ja ha demanat al Departament de Salut que emprengui les accions necessàries per tal de protegir la salut dels ciutadans.

Des del CoMB recorden que els metges són els únics professionals amb formació, coneixements i competències per diagnosticar i tractar el càncer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00