Sociedad

L'home que va destapar el cas Palau: "La veritat jurídica coincideix amb la veritat"

Joan Llinares, exdirector del Palau assegura que la sentència admet que les seves denúncies sobre el saqueig eren "la veritat"

Imatge d'arxiu de Joan Llinares, l'home que va destapar el cas Palau quan va ser director general de la institució / Arxiu ACN

"En aquest cas, la meva satisfacció és que la veritat jurídica coincideix amb la veritat". Així ha mostrat a la SER la seva alegria per la sentència del cas Palau l'home que va destapar aquesta investigació, l'exdirector del Palau Joan Llinares.

Entrevista a Joan Llinares

26:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/001RD010000004872883/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Després de destacar que la sentència reconeix que les seves denúncies sobre el saqueig eren un reflex de la veritat, Llinares ha assegurat que és "el final d'un cicle" després d ' "un procés lent, amb paralitzacions de tota mena" i que, tot i que la sentència "ser objecte de recurs, marcarà un abans i un després".

Sobre les paraules d'Artur Mas assegurant que no sabia res sobre la trama del Cas Palau, l'exdirector de la institució assegura: "No em crec que els tresorers dissenyin el pla de finançament dels partits. Tenen superiors que marquen els passos a seguir. no tinc cap dubte sobre això ".

Llinares assegura que les coses "es podrien haver fet millor" i subratlla que la "corrupció és un risc que caldria tractar com es tracta la política de seguretat viària". "Pel motiu que sigui, hi ha persones que es degraden fins al punt de robar diners que haurien d'anar a funcions socials, diners públics", ha destacat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00