Sociedad

“Conjurem-nos per restituir les institucions”

El nou president del Parlament, Roger Torrent, remarca en el seu primer discurs “el context anòmal”, exigeix “respecte per la voluntat popular” i afirma que vol contribuir “a buscar l’entesa i el diàleg”

“Conjurem-nos per restituir les institucions”

“Conjurem-nos per restituir les institucions”

Barcelona

Torrent ha advertit que no pensa renunciar mai al seu patrimoni polític i, en aquest sentit, ha destacat que el context “és anòmal” i ha recordat “els escons buits”, els diputats en presó preventiva i els que són a Brussel·les. “Un escenari sense precedents democràtics”, ha dit.

I el primer que cal fer, ha dit, “és posar fi a la intervenció de les nostres institucions” i ha cridat els diputats a “conjurar-se” amb aquest objectiu “i posar-les en mans de la ciutadania”

Ha afegit, però, que vol “contribuir a buscar l’entesa i el diàleg” i ha promès que treballarà “incansablement perquè en aquesta legislatura la política torni a situar-se en el centre de tot”

Torrent s’ha compromès a estendre la mà, ha demanat col·laboració i “voluntat franca d’ajudar” i ha exigit “respecte als vots de la gent, a la voluntat popular”.

I el nous president del Parlament ha acabat el seu primer discurs amb aquesta crida: “Visca la democràcia i visca Catalunya”

Eduardo Navarro

Eduardo Navarro

Licenciado en Periodismo por la UAB, donde ha sido profesor asociado. En la Cadena SER desde 1990. Ha...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00