Sociedad

Puigdemont demana delegar el seu vot

Nou moviment dels polítics perseguits per la justícia espanyola que segueixen a Brussel·les. Carles Puigdemont i tres dels exconsellers que l'acompanyen han registrat ja la seva petició al Parlament per poder delegar els seus vots com a diputats

FRANCOIS LENOIR Reuters

Barcelona

No han trigat ni 24 hores des de que es va constituir el Parlament.Aquest matí Junst per Catalunya ha registrat la petició perquè Carles Puigdemont, Lluís Puig i Clara Ponsatí puguin delegar el seu vot, començant pel ple d'investidura d'aquí a un parell de setmanes.

La decisió està en mans de la Mesa. Recordem que els lletrats del Parlament s'hi han posicionat en contra i el govern espanyol ha dit que ho impugnarà.

Per ara, el que reiteren des de l'entorn de Puigdemont és que per tornar hauria de tenir garanties per part de l'Estat de que no serà detingut.

Mentrestant Oriol Junqueras intenta fer canviar d'opinió al Tribunal Suprem i ha presentat un nou escrit en que demana, de nou, ser traslladat a una presó catalana i que el deixin sortir quan hi hagi plens al Parlament

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00