Últimas noticias Hemeroteca

Miércoles, 22 de Enero de 2020

Otras localidades

Continua en estat greu la turista ferida diumenge al Tobotronc

  • La policia continua la investigació mentre el parc de Naturlandia insisteix en què es van complir les normes de seguretat.
  • La instal·lació funcionava avui amb total normalitat

Dos visitants gaudeixen del Tobotronc a l'hivern. / ()

La turista espanyola ferida al Tobotronc ahir al migdia es troba en estat greu, ingressada a l'UCI de l'hospital de Meritxell, segons el darrer parte mèdic facilitat pel centre sanitari.

La visitant, de 54 anys d'edat i veïna de Sabadell, pateix un traumatisme toràcic i diverses fractures i està pendent d'evolució.

La dona va sortir projectada de l'atracció mentre baixava acompanyada d'una menor familiar seva que va resultar il·lesa. Per causes que encara es desconeixen no duïa cordat el cinturó de seguretat tot i que segons l'ecoparc es van seguir tots els protocols de seguretat en la seva col·locació. La policia investiga per quina raó la dona no el duïa lligat.

La turista va sortir projectada en un revolt, va rodolar per un pendent i va acabar topant contra una tanca de seguretat. En el seu rescat, i atès el difícil accés, hi van intervenir els especialistes de muntanya dels bombers i el SUM amb un helicòpter. Ja aleshores va ser atesa de politraumatismes que revestien gravetat, segons el cap de guàrdia del cos de salvament.

La instal·lació continua oberta i funciona amb normalitat en la jornada d'avui, segons fonts de Naturlandia consultades per la SER, les quals han insistit que es van seguir tots els protocols de seguretat i que la dona estava correctament lligada quan la seva vagoneta va iniciar el descens. No obstant han afirmat que no és difícil deslligar-se'n un cop en marxa.

Per ara no s'han previst revisions especials ni canvis a la instal·lació.

La investigació continua oberta.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?