Sociedad
TARRAGONA

La nova presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona fuig de la política

Laura Roigé assegura que treballarà per aconseguir millors infraestructures al territori, sobretot el Corredor del Mediterrani i l'A-27.

Demana a les autoritats competents que es convoquin eleccions a les cambres i no descarta presentar-se.

Laura Roigé a les dependències de la Cambra de Comerç de Tarragona. / Oleguer Domènech

Laura Roigé, flamant presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, es posa a disposició dels agents del territori per anar a defensar on calgui, fins i tot a Madrid, una millora en les infraestructures de la zona.

Considera que la demarcació pateix un greuge comparatiu respecte altres territoris i assegura que treballarà per aconseguir que es facin diverses infraestructures, sobretot el Corredor del Mediterrani i l'A-27.

La presidenta considera, però, que no ha de fer política. L'únic que sí que ha manifestat és que pels empresaris és positiu que hi hagi estabilitat. Per això demana a la classe política que trobin una solució profitosa al conflicte Catalunya-Espanya, tot i que no especifica quina.

Roigé ha lamentat que la situació d'enrocament en les insitucions catalanes bloqueja la convocatòria d'eleccions a les cambres i insta al Ministre de Guindos, competent arran de l'aplicació de l'article 155, de fer-ho per aquest 2018. Roigé es posa a disposició de l'entitat per presentar-se, això sí, en el cas que ningú presenti la seva candidatura. De totes maneres considera que una candidatura en tàndem seria més beneficiosa perquè aplegaria més suports.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00