Sociedad
TARRAGONA

La Part Alta somriu a la crisi arregla el mes de febrer als restauradors

Les jornades gastronòmiques "La Part Alta somriu a la crisi" arriben a la seva vuitena edició i se celebraran de l'1 al 28 de febrer.

Els establiments oferiran menús de 20 o 32 euros, i per cada ampolla de vi que es prengui durant el sopar, se'n regalarà una altra de la mateixa varietat.

Representants dels restaurants i els cellers i l'Ajuntament durant la presentació de l'acte. / Oleguer Domènech

Torna La Part Alta somriu a la crisi a Tarragona. Aquestes jornades gastronòmiques que també compta amb vins locals arriben a la seva vuitena edició i se celebraran de l'1 al 28 de febrer.

Hi participen 10 establiments i també hi haurà vins de 10 cellers més. Els establiments oferiran menús de 20 o 32 euros, però el preu asseguren que està ajustat i que en altres èpoques de l'any per oferir la mateixa qualitat, el preu hauria de ser m´s alt. A més, per cada ampolla de vi que es prengui durant el sopar, se'n regalarà una altra de la mateixa varietat, perquè els comensals se la puguin emportar a casa.

Pels restauradors és una bona iniciativa que els soluciona un més complicat. Quintín Quinsac, del restaurant AQ, assegura que el febrer era un mes molt fluix i des que es duu a terme aquesta iniciativa és el millor.

Des de l'organització demanaven a la gent que no acudeixin només al cap de setmana ja que sempre s'omple i no es pot servir a tothom. Així, si es reparteix durant tots els dies, més persones podran gaudir de la iniciativa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00