Domingo, 07 de Junio de 2020

Otras localidades

Jaume Serra, nomenat director de SER Catalunya i Ràdio Barcelona

Serra ha estat director de Ràdio Lleida i Ràdio Girona i, fins ara, Director de Continguts de SER Catalunya. Substitueix en el càrrec a Josep Maria Girona

Jaume Serra, nou director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya

Jaume Serra, nou director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya / Cadena Ser

Jaume Serra i Saguer (Vila-sacra, Girona, 1967) ha desenvolupat la seva carrera professional en mitjans de comunicació, principalment a la SER. Va començar l'any 1986 a SER Empordà, el 1991 va assumir la direcció de Ràdio Lleida i el 1999 la de Ràdio Girona. Es va incorporar a Ràdio Barcelona el 2012 com a director de Continguts de SER Catalunya, càrrec que ha exercit fins el seu nomenament com a director de la SER a Catalunya. És periodista, llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona. Actualment cursa el màster universitari de Direcció de les Organitzacions en l'Economia del Coneixement a la UOC. És autor del llibre 'La Ràdio a Lleida. La Transformació del mitjà (1980-1999)'. Ha estat membre de la junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya a Girona i directiu de l'Associació Tribuna de Girona.

Serra afronta el repte "il·lusionat i convençut de poder servir al milió d'oients catalans que cada dia escolten les nostres programacions radiofòniques" en el moment en què "la ràdio ha demostrat ser el mitjà que millor ha resistit la crisi, creixent permanentment en oients".

Josep M. Girona / Cadena Ser

Jaume Serra substitueix en el càrrec Josep Maria Girona que des de 1983 ha ocupat diversos llocs de responsabilitat a Ràdio Reus, Ràdio Barcelona i a PRISA Ràdio, on va estar al capdavant de la Direcció de Comunicació. Un professional del periodisme radiofònic que durant els darrers 34 anys ha contribuït a la història recent de la Cadena SER.

Josep Maria Girona emprendrà nous projectes professionals.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?