Últimas noticias Hemeroteca

Segueix retratant

Quatre anys després d'instal·lar-la, la càmera que grava els cotxes que se salten en vermell el semàfor de la cruïlla d'Emili Grahit amb la carretera de Barcelona, a Girona, encara posa de mitjana 20 multes diàries. L'Ajuntament pretenia traslladar-la però no ho farà.

La càmera segueix fent fotos cada dia. /

Diu el regidor de mobilitat, Joan Alcalà, que la presència de la càmera ha fet reduir el nombre d'accidents però que no hi ha manera de baixar les multes.

Això vol dir que cada dia hi ha 20 conductors que passen amb el semàfor en vermell i són caçats. I afegeix que només es multa els que passen en vermell, que no ho fan si el semàfor encara és taronja i que tots els que han anat a reclamar ho han pogut comprovar perquè la càmera no fa fotos, sinó que grava videos.

Alcalà diu que no li serveix l'excusa dels conductors que diuen que no els dóna temps de frenar. Si anessin a 50 kms per hora, que és la velocitat màxima en aquell punt –remarca- “tindrien temps de frenar”.

Joan Alcalà, regidor de mo / El semàfor d'Emili Grahit amb carretera de Barcelona es manté

L'ajuntament de Girona pretenia fer voltar aquesta càmera per altres punts de la ciutat on han detectat que els conductors se salten semàfors en vermell però, vistos els resultats, no ho farà per evitar que tornin a augmentar els accidents de trànsit a la cruïlla entre la carretera de Barcelona i Emili Grahit.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?