Sociedad

Reclama 2.000 euros per l'atac de dos pitbull

L'atac de dos pitbull a un veí de Llagostera ara fa dos anys, ha arribat a judici. L'home ha declarat al jutjat de Girona que els gossos de la seva veïna li van provocar greus ferides a la cara i al braç i vol que la condemnin a pagar 2.000 euros per les lesions. Si no hi ha condemna, vol que el seu atac faci prendre consciència als propietaris de gossos perillosos.

Girona

Va passar el març del 2016 a la urbanització Selva Brava de Llagostera. La veïna va demanar ajuda a la víctima per obrir la porta de la seva finca i després els dos pitbulls se li van tirar a sobre.

El van fer caure a terrra i el van atacar a la cara i gairebé li van arrencar la carn d'un braç. L'home va estar ingressat un mes i mig a l'hospital i va passar per vuit operacions.

Víctima de l'atac dels Pitbulls

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000153752/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ara vol que condemnin la veïna per un delicte de lesions per imprudència a pagar 2.000 euros de multa perquè creu que no tenia prou mesures de seguretat per evitar que els dos gossos de raça perillosa s'escapessin.

Tan si hi ha condemna com si no, l'afectat té clar que el seu atac ha de fer prendre més consciència als propietaris de gossos de raça perillosa a extremar les mesures de seguretat.

L'afectat també portarà el cas al jutjat civil per concretar la indemnització que ha de cobrar pels danys causats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00