Sociedad

Multa pel xòfer del autobús que va quedar atrapat a la carretera de Toses

La multa és de 100€ per no respectar la senyal que diumenge passat prohibia la circulació de vehicles de grans dimensions per la carretera de Toses. Els Bombers i els Mossos van haver de rescatar la seixantena d'estudiants que hi viatjaven i reallotjar-los a un hotel

Girona

Els Mossos d’Esquadra han denunciat i multat el conductor holandès que diumenge transportava 25 estudiants belgues en un autobús que va quedar atrapat i entravessat per la neu enmig de la carretera de Toses.

L’han sancionat per no respectar el senyal que indicava que els vehicles de grans dimensions no podien circular per aquell punt degut a la nevada ha explicat a Ràdio Girona, el cap de Trànsit dels Mossos a Girona, Joan Costa:

Joan Costa - Cap de Trànsit de Mossos a Girona

00:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000153772/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'autobús circulava cap a Barcelona diumenge a la tarda i en veure el col·lapse que hi havia a l'alçada del túnel del Cadí va buscar aquesta ruta alternativa, per la carretera de Toses. Però va quedar atrapat per la forta nevada, a més, la carretera és molt estreta per un autobús i tampoc portava cadenes.

Joan Costa, cap dels Mossos de Trànsit, durant l'entrevista a Ràdio Girona / Ràdio Girona

Els Bombers i els Mossos d’Esquadra van rescatar la seixantena d'estudiants que viatjaven al bus. Els van traslladar fent viatges amb cotxes 4x4 fins a l'hotel que hi ha a l'inici de la collada de Toses, on van passar la nit. Ahir ja van poder arribar a Barcelona. L'autobús aquest matí continuava atrapat a Toses, el xòfer que ja ha pagat la multa, no el podrà moure fins que la carretera sigui practicable.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00